Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες νομικών της οποίας οι δραστηριότητες εκτείνονται σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια και Διεθνώς, υπό την διοίκηση του δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, κ. Τέλλιου Αθανάσιου. Η εταιρεία διατηρεί γραφειακές εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα και στην Κέρκυρα και απασχολεί δικηγόρους και επαγγελματίες συναφών αντικειμένων, επιλεγμένων με αυστηρότατα κριτήρια και συγκεκριμένα ιατροδικαστές, πραγματογνώμονες μηχανικούς αλλά και ακαδημαϊκούς συμβούλους, διακατεχόμενοι άπαντες από ένα κοινό στοιχείο, την αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν τις ανάγκες των πελατών μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την μεθοδικότητα που διακρίνει την εργασία μας η οποία όμως εμποτίζεται με την πολυετή τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέσα από την συνεχή τριβή με τα πιο δυσχερή και δισεπίλυτα νομικά ζητήματα.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας οι οποίοι ανήκουν στον ευρύτερο εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο αλλά και ιδιώτες οι οποίοι αναζητούν την βέλτιστη διαχείριση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων τους κατά τον συναλλακτικό κύκλο αυτών.

Απαράμιλλη εξάλλου είναι η εμπειρία που κατέχουμε και η δυνατότητα να διαχειριστούμε τις πιο σύνθετες και δαιδαλώδεις επιχειρηματικές πρακτικές και προκλήσεις με στόχο την επικράτηση του πελάτη μας στην Ελληνική και διεθνή αγορά αλλά κυρίως έναντι του δικονομικού αντιπάλου.

Αυτή η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται με όλους τους πελάτες μας καθρεφτίζει τα επιτυχή αποτελέσματα των ενεργειών μας, δικαστικών ή εξωδικαστικών και μας ανταμείβει με την ενίσχυση της φήμης μας.

Ακριβώς επειδή η ομάδα των δικηγόρων μας λειτουργεί πάντοτε συλλογικά με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη μας, χρησιμοποιούμε την διορατικότητα που διαθέτουμε στον εντοπισμό και καταγραφή του ακριβούς επιχειρηματικού πλαισίου όπου δραστηριοποιείται ο εντολέας μας αλλά και των δυσχερειών που θα αντιμετωπίσει σε βάθος χρόνου, καταστρώνουμε την στρατηγική της σύγχρονης επιχείρησης με στόχο να υπερπηδήσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Αυτή ακριβώς η ικανότητα που διαθέτουμε, μας καθιστά μοναδικούς στην σύνταξη σύνθετων επιχειρηματικών συμβάσεων οι οποίες ως στόχο έχουν να προβλέψουν κάθε ενδεχόμενο εκτροχιασμού της επιχειρηματικής αλλά και ιδιωτικής δράσης και να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον υγιούς ανάπτυξης.

Εφόσον, λοιπόν, χρειάζεστε συμβουλές για εταιρικά και εμπορικά θέματα ή για ιδιωτικές υποθέσεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα είναι τιμή μας να εργαστούμε για εσάς.